00982136303710

کیمیا تهران اسید

توضیحات description
توضیحات محصول کیمیا تهران اسید

کیمیا تهران اسید تولید کننده تگزاپن 5 درصد و 7 درصد

تگزاپن چیست

خمیر سفید نیمه شفاف با بویی ملایم که نام علمی آن سدیم لوریل اتر سولفات است. تگزاپن در فرمول ساخت محصولات بهداشتی آرایشی و پاک کننده به عنوان کف کننده وجود دارد. کف حاصل از تگزاپن سبک بوده و از شکل مطلوبی برخوردار است. این ماده در آب های نسبتا سخت و حاوی املاح نیز کف می کند. تگزاپن دو نوع صدفی و معمولی دارد، که نوع صدفی برای تولید شامپوها و مایع دستشویی غیر شفاف مورد استفاده می باشد. تگزاپن یا سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) مواد شوینده و سورفکتانت موجود در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی (صابون، شامپو، خمیر دندان و غیره) است. SLES عامل ارزان و بسیار موثر فوم است. سورفکتانت ها یا مواد فعال کننده سطح که پاک کننده اصلی شامپوها هستند، دارای یک سرقطبی و یک بخش غیر قطبی مولکول سورفکتانت قابل حل در روغن و بخش قطبی آن، قابل حل در آب است. وقتی که شامپو را استفاده می کنیم بخش غیر قطبی به سمت مواد چربی و چرک موها قرار گرفته و بخش قطبی در درون آب قرار می گیرد و پس از تشکیل ساختاری به نام مایسل، چرک را از سطح مو جدا می کند. موادی که برای ساخت سورفکتانت های شامپو مورد استفاده قرار می گیرند.، نمونه ای از این مواد سدیم لوریل اتر سولفات است.

سورفکتانت های انیونی، آلکیل سولفات ها و آلکیل اتر سولفات ها معروف ترین مواد فعال کننده سطحی آنیونی هستند. نمک سدیم، آمونیوم و تری اتانول آمین این ترکیبات بیشترین کاربرد را در شامپو دارد. این ترکیبات معمولا به صورت مخلوط در شامپوها استفاده می شوند، سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن از سورفکتانت های آنیونی محسوب می شود.

 سدیم لوریل اتر سولفات

کاربرد تگزاپن چیست

بطور گسترده ای در فرمول تمام محدوده های پودر مواد پاک کننده خانگی و مواد تمیز کننده شستشو استفاده می شود. با توجه به ماده فعال آن، قابلیت مخلوط شدن با آب و محتوای کم نمک در این زمینه ها نیز استفاده می شود.

فرمول بندی صنعتی

پاک کننده مایع خانگی

پودر شستشو

گریسر از صنعت آبکاری و چرم

پاک کننده لوازم آشپزی

امولسیون کننده

پف دهنده

تسریع کننده انحلال

کف کننده

صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی

پاک کننده های صنعتی

پاک کننده های بدن

صنایع دارویی

 سدیم لوریل اتر سولفات

انواع تگزاپن

تگزاپن صدفی:

درصد خلوص پایین تری دارد و در تولید محصولات کدر و صدفی همچون شامپوهای بدن و سر، مایع دستشویی، صابون ها بکار برده می شود.

تگزاپن معمولی:

تگزاپن معمولی که بصورت خمیری بسیار ویسکوز است در تولید مایعات شوینده ی شفاف استفاده می شود. این نوع تگزاپن در هنگام مخلوط شدن با آب به سختی و در ابتدای مخلوط شدن ویسکوزیته ی آن بسیار بالا می رود.

بسته بندی تگزاپن

محصول تگزاپن در بشکه های 20 لیتری و 220 لیتری و بصورت فله عرضه می گردد.

فرم ثبت نظر Comment Form
فرم نظرخواهی کیمیا تهران اسید

کد امنیتی