00982136303710

کیمیا تهران اسید

توضیحات description
توضیحات محصول کیمیا تهران اسید

سدیم لوریل سولفات

مشخصات محصول سدیم لوریل سولفات

• نام شیمیایی : سدیم لوریل سولفات ، SLS.

• اسامی مترادف با سدیم لوریل سولفات : اس ال اس ، سدیم مونو دو دسیل سولفات، سدیم لاریل سولفات، سدیم مونو لاریل سولفات، سدیم دودکاتو سولفات، sodium laurylether Sulfate.

• فرمول شیمیایی : NaC12H25SO4.

• گرید محصول : 1. سولفات لاریل سدیم صنعتی 2. سدیم لوریل سولفات آزمایشگاهی.

سدیم لوریل سولفات

سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS با فرمول NaC12H25SO4 یا سدیم دودسیل سولفات SDS یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریل سدیم یا سولفات لاریل اتر سدیم ( سدیم لوریل اتر سولفات) sodium laurylether sulfate به اختصار SLES رایج ترین سولفات های سطح فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کننده های سنتزی با قدرت زیاد و به طور دقیق تر جزو سورفاکتنتها (مواد فعال سطحی یا مواد موثر) می باشد.

موارد مصرف و کاربرد سدیم لوریل سولفات

1. این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی ، دترژنت ها یا مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد.

2. در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به صورت مایع یا غیر مایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جز مواد اولیه آرایشی و دارویی است.

3. این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده و خود به راحتی در پوست نفوذ می نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می دهد تا به راحتی نفوذ کنند. ضمن ترکیب با سایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطان زای پوستی است که همچنین می تواند باعث ریزش مو شود.

سدیم لوریل سولفات

گاهی اوقات SLES یا SLS با برچسب برگرفته از نارگیل یا مشتقات طبیعی نارگیل ارائه می گردد و دارا بودن کد تجاری و تصویب استاندارد ملی و با وجود درستی مساله طبیعی بودن ، باعث گمراهی می گردد. علت فروش این مواد در بازار، ضمن عدم آگاهی، اشتیاق افراد و مشتری ها به این مواد است که علاقه کاذب خاصی به میزان کف کنندگی دارند.

بسته بندی سدیم لوریل سولفات

محصول سدیم لوریل سولفات در کیسه های 20 کیلوگرمی عرضه می شود.

مروری بر اثرات سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سوفات که به سدیم دو دسیل سولفات نیز معروف است ، یک سورفکتانت آنیونی است و یکی از رایج ترین ترکیبات شیمیایی است که در صابون های کارواش، پاک کننده های کف گاراژ و چربی زداها موتور ماشین استفاده می شود. شگفت آور است که این ترکیب در شامپوها ، صابون ها و خمیر دندان نیز یافت می شود. سورفکتانت های آنیونی مهم ترین رده سورفکتانت ها هستند که در پاک کننده های خانگی ، شخصی و صنعتی استفاده می شوند. این ترکیبات به خاطر تواناییشان در حل کردن چربی ها و روغن، پایین آوردن فشار سطحی محلول های آبی یا از میکروامولسیون ها کاربرد دارد. با وجود این سدیم لوریل سولفات دارای اثرات مضری بر چشم ها، پوست، بافت مخاطی و احتمالا حتی اندام هایی مانند مغز، قلب، طحال و کبد می باشند.

اثرات سدیم لوریل سوفات بر چشم : اس ال اس با روش ها و از طریق مختلف دارای اثرات مضر بر چشم می باشد. یکی از اثرات سمی این ترکیب بر چشم ها ست که باعث می شود زمان ترمیم بافت پوششی قرنیه طولانی تر شود. مطالعات نشان می دهند که سدیم لوریل سولفات هم از نظر مکانیکی و هم از نظر شیمیایی باعث ایجاد زخم های قرنیه می شود. این ترکیب بهبود بافت پوششی قرنیه را به 8 تا 10 روز می رساند به عبارتی ترمیم زخم را کند و در مقایسه با شرایط طبیعی روز دیرتر بهبود می یابد. در صورتی که قرنیه به طور مناسب درمان نشود، تخریب بافت و عفونت از آن را در پی خواهد داشت.

سدیم لوریل سولفات

بسیاری از تغییرات در چشم بازتابی از تخریب پروتئین هاستو در صورت استفاده طولانی مدت بسیاری از محصولات حاوی سدیم لوریل سوفات امکان دارد باعث کاتاراکت یا کدورت قرنیه شود. مطالعه ای که بر روی سلول های جنینی شبکیه چشم جوجه انجام شده است نشان می دهد که سدیم لوریل سولفات از رشد اکسون هایی که در نهایت شبکیه چشم را تشکیل می دهند به طور کامل جلوگیری می کند. sls می تواند برای چشم بزرگسالان و جوانان مضر باشد و لذا باید استفاده از آن در شامپو و صابون اجتناب شود.

آسیب به پوست : سدیم لوریل سوفات و سایر سورفکتانت های آنیونی به طور وسیعی بافت پوششی پوست انسان را دچار تخریش و آسیب می کند. در حقیقت بیشتر واکنش های مضر پوست در اثر فرآورده های بهداشتی به خاطر سورفکتانت ها موجود در آنهاست. این ترکیب همچنین دارای خواص تخریشی است که اغلب این ترکیب را در مطالعات بالینی به طور عمدی برای تخریش پوست استفاده می کنند.

در مطالعه ای که با هدف مشخص کردن تفاوت در تخریش از نظر جنس و نژاد انجام شد، میزان از دست دادن بخار آب از طریق پوست در اثر سدیم لوریل سولفات به عنوان یک روش مفید در ارزیابی اثرات تخریبی سدیم لوریل سولفات در بسیاری از افراد به صورت واکنش های آلرژیک تظاهر پیدا می کند. در مطالعه ای که بر روی 242 نفر بیمار مبتلا به درماتیت اگزمایی صورت گرفت، واکنش های آلرژیک زیادی نسبت به سدیم لوریل سولفات مشاهده گردید . تماس مکرر با سدیم لوریل سولفات باعث درماتیت تماسی تخریشی می گردد و باعث شده است این بیماری به یک بیماری شایع در محل کار تبدیل گردد. تحقیقات نشان می دهد که سدیم لوریل سولفات پیوستگی کلی پوست را تا حدی زیادی دچار آسیب می کند. دانشمندان استفاده از پاک کننده های دیگر را که تاثیر کمتری بر پیوستگی کلی پوست دارند، توصیه نمی کنند.

سدیم لوریل سولفات

آسیب به دهان : سدیم لوریل سوفات نه تنها لایه اپیدرم پوست را دچار آسیب می کند، بلکه برای مخاط دهانی بی نهایت مضر است. این امر از این جهت مهم است که این ترکیب اغلب در خمیر دندان ها استفاده می شود.

مطالعات نشان می دهد که سدیم لوریل سوفات یک ترکیب مضر برای بافت های دهانی است. بسیاری از افرادی که از بیماری های مخاطی دهان رنج می برند تا حد زیادی به خاطر وجود sls در خمیر دندان و ترکیباتی است که استفاده می کنند. سدیم لوریل سولفات به طور قطع بیماری های مخاطی دهان را تشدید خواهد کرد.

مطالعات دو سویه کور نشان می دهد که اثرات تخریبی بر پروتئین ها در اثر سدیم لوریل سولفات در موسین دهان باعث افزایش بروز زخم های آفتی راجعه می شود. سایر مطالعات و تحقیقات نشان می دهد که افراد مبتلا به کم کاری غدد براقی باید از سیگار کشیدن و استفاده از خمیر دندان های حاوی سدیم لوریل سولفات اجتناب کنند.

مشخصات فنی Technical Specifications
مشخصات فنی محصول کیمیا تهران اسید

فرمول شیمیایی

C12H26O4S. Na

شماره شناسایی ترکیبهای شیمیایی

151-21-3

شماره استاندارد بین المللی

SIB600

جرم حجمی

mg/m3

وابستگی غلظت

Y

p to m

11.8294

HR

3

حالت در دمای 25 °C

S

جرم مولی (گرم در مول)

289.43

مقالات مرتبط Related Articles
مقالات مرتبط کیمیا تهران اسید

سدیم لوریل سولفات چیست

سدیم لوریل سولفات چیست

سولفات لوریل سدیم پاک کنندگی سنتزی بسیار قوی می باشد که در صنایع شویندگی از جمله تولید شامپو کاربرد دارد. سدیم لوریل سولفات به عنوان ماده اولیه در تولید اکثر مواد بهداشتی و پاک کننده از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون بصورت مایع و جامد وجود دارد که جهت از بین بردن چربی و جهت کف کردن و پاک کننده امولسیون کننده مواد آرایشی و دارویی بکار برده می شود. سدیم لوریل سولفات موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده و بسیار راحت در پوست نفوذ می کند و همچنین به دیگر مواد شیمیایی این امکان را می دهد که به راحتی نفوذ کنند. طبق تحقیقات متخصصین این ترکیب شیمیایی به دلیل سمی بودن اثرات مخربی بر روی بافت چشم می گذارد.

کاربرد سدیم لوریل سولفات

کاربرد سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات یک ترکیب شیمیایی که کاربردهای متنوعی دارد از جمله : امولسیون کننده پف کننده تسریع کننده انحلال و کف کننده به عنوان ماده فعال کننده سطح آنیونی در تولید شامپو تولید کف شور، مایع کارواش، برطرف کننده روغن، خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون ماده اولیه تولید مواد آرایشی و دارویی سدیم لوریل سولفات کاملا خنثی بوده و قابل استفاده در فرمول های رنگ می باشد و تاثیری بر ویسکوزیته و دیگر خواص فرمول ساخته شده رنگ ندارد. شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن دارای خاصیت کف زدایی خوبی می باشد که کف آن بسیار سبک بوده و حالت کرمی ندارد و در صورت مجاورت با چربی از بین می رود و به راحتی در آب های سخت و معمولی با کف فراوان حل شده و با انواع افزودنی ها سازگار می باشد. در واقع سدیم لوریل سولفات مهم ترین ماده اولیه تولید انواع شوینده های سر و بدن بوده و خاصیت کف کنندگی بسیار بالایی دارد که این قابلیت را دارد که چربی ها و آلودگی های پوست را از بین ببرد.

فروش سدیم لوریل سولفات

فروش سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات | کیمیا تهران اسید سولفات لوریل سدیم پاک کنندگی سنتزی بسیار قوی می باشد که در صنایع شویندگی از جمله تولید شامپو کاربرد دارد. بازرگانی کیمیا تهران محصول سدیم لوریل سولفات را در کیسه های 20 و 25 کیلوگرمی ارائه می کند.

قیمت سدیم لوریل سولفات

قیمت سدیم لوریل سولفات

سولفات لوریل سدیم پاک کنندگی سنتزی بسیار قوی می باشد که در صنایع شویندگی از جمله تولید شامپو کاربرد دارد. این محصول در طبیعت بصورت جامد موجود می باشد که بسیار اکسید کننده می باشد. بازرگانی کیمیا تهران اسید محصول سدیم لوریل سولفات را با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی به بازار عرضه می کند. مشتریان محترم می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر با بخش فروش شرکت تماس حاصل فرمایید.

فرم ثبت نظر Comment Form
فرم نظرخواهی کیمیا تهران اسید

کد امنیتی