• info@tehranacid.com

به کیمیا تهران اسید خوش آمدید !

coconatb.gif

1

گالری  کیمیا تهران اسید
گالری  کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید

کوکونات دی اتانول آمید

کوکامید :

کوکو آمید DEA یا کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید، از انواع سورفکتانت های نانیونیک است که در محصولات آرایشی و بهداشتی مصرف زیادی دارد.


ساختمان و فرمول شیمیایی :

کوکامید DEA.

نام شیمیایی :

Cocamide DEA.

که بنیان اسید چرب نارگیل و یا اسیدهای چرب دیگر برحسب استفاده از آنها در سنتز می باشد.

در واقع این ماده نانیونیک می تواند از اسیدچرب های لوریک و یا لینولئیک اسید، اولئیک اسید باشد.


خواص فیزیکی و شیمیایی :

کوکامید DEA مایعی زرد رنگ و نسبتا ویسکوز می باشد. ویژگی های این ماده مطابق با استاندارد ملی شماره 2053 بوده که در دو گریدبه لحاظ خلوص دسته بندی شده است.


سنتز کوکامید :

این ماده از کندانس دی اتانول آمین با کوکونات فتی اسید یا استرهای روغن نارگیل تهیه می شود. می توان به جای اسید چرب از روغن نارگیل استفاده کرد که در ترکیب با دی اتانول آمین از کاتالیزو خالص استفاده می شود.


موارد مصرف :

کوکامید DEA، یک سورفکتانت نانیونیک بوده و در محصولات شوینده آرایشی و بهداشتی و به عنوان یک قوام دهنده و تقویت کننده کف و افزایش دهنده ویسکوزیته استفاده می شود. از این ماده اولیه در اکثر محصولات شوینده سر و بدن مایعات دستشویی و شوینده های خانگی مثل مایع ظرفشویی استفاده می شود. این ماده بسیار ملایم بوده و در محصولات آرایشی مثل خمیر ریش، شوینده های صورت و ... مصرف زیادی دارد.


کلمات کلیدی :

مونو اتانول آمین - دی اتانول آمین چیست - دی اتانول آمین msds - کاربرد دی اتانول آمین - کوکونات دی اتانول آمید- قیمت دی اتانول آمین - منو اتانول آمین - فروش دی اتانول آمین - فرآورده های نفتی - آرایشی بهداشتی - ترش و شیرین - آمین ها - حلال ها.


محصولات مرتبط