00982136303710

کیمیا تهران اسید
FA | EN

توضیحات description
توضیحات محصول کیمیا تهران اسید

گلیسیرین چیست ؟

مشخصات محصول گلیسیرین

• نام شیمیایی : گلیسیرین.

• اسامی مترادف با گلیسیرین : گلیسرول Glycerin ، Glycerine .

• فرمول شیمیایی : C3H8O3.

• گرید محصول : گلیسیرین صنعتی ، گلیسیرین خوراکی.

• شکل ظاهری : گلیسیرین مایعی زلال ، بی رنگ و بدون بو می باشد.

• دمای ذوب : 17.8 درجه فارنهایت.

• دمای جوش : 554 درجه فارنهایت.

تعریف گلیسیرین

الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می شود ولی در اتانول و دیگر حلال های آلی به خوبی حل نمی شود. گلیسیرین شیرین ، شفاف ، بی بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آبگیر آب خود را از دست داده به آلئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می دهد تبدیل می شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول می باشد. گلیسرول 3 گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با 1 یا 3 اسید چرب مونوگلیسرید یا تری گلیسرید را می سازد. مانند روغن نباتی و ...

تاریخچه گلیسیرین

گلیسیرین اولین بار در سال 1779 توسط "Scheel" در فرآیند صابون ‌سازی با روغن زیتون کشف شد و بعد از انجام آزمایش های گوناگون با چربی‌ های مختلف مشخص شد که گلیسیرین محصول جانبی واکنش صابونی شدن است. روش بدست آوردن گلیسیرین از صابون ، فرایند پیچیده‌ای است که بطرق مختلف انجام می‌شود.

گلیسرول چیست

ورزشکارانی که فعالیت بدنی استقامتی دارند گلیسرول را به خوبی میشناسند و با افزودن آن به آب توان حفظ آب بدن خود را در مسافت های طولانی بالا می برند و از دهیدراته شدن خود در مسافت های طولانی جلوگیری می کنند . در هوای گرم و مرطوب ، بدن ورزشکار آب بیشتری نسبت به مایعات دریافتی و جایگزین کننده از دست می دهد بنابراین شروع یک مسابقه استقامتی نظیر ماراتون در یک وضعیت سوپر هیدراته یک موهبت بوده و برخی از ورزشکاران جهت ایجاد وضعیت سوپرهیدراته در بدن خود ، قبل از شروع مسابقه گلیسرول را به آب خود اضافه می کنند تا از فواید آن در آب و هوای گرم نهایت استفاده را ببرند . این ورزشکاران همواره توصیفی که از شرایط سوپرهیدراته دارند این است که انگار آب اضافه در بدن خود داشته باشید و یا احساس یک کیسه آب را دارید و حتی احساس سنگینی می کنید. اما آنچه مهم است این است که در پایان مسابقه چه احساس و وضعیتی داشته باشید و چه تاثیری بر عملکرد ورزشی شما داشته باشد. گلیسرول همچنین یک امولسیفایر، تثبیت کننده ، حجیم دهنده و ژل ساز بسیار تاثیر گذار می باشد. تولید گلیسرول مونو استئارات از گلیسیرین و اسیدهای چرب و از هیدروژنه کردن روغن دانه سویا و یا به شکل ژنتیک و در آزمایشگاه انجام می شود. بر اساس برخی آمارها گلیسرول مونو استئارات پرکاربرد‌ترین امولسیفایر در صنعت غذا و دارو می باشد، گلیسرول مونو استئارات را می‌توان در کیک‌ها، شکلات‌های داغ، خامه‌ها، چیپس‌های شکل دار، دسرها، پودینگ‌های اسفنجی، خامه‌های استریلیزه و پاستوریزه، مارگارین و بستنی یافت.

گلیسیرین

کاربرد گلیسیرین

گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابون های شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود. از این محصول به طور گسترده ای در فرمالاسیون داروها استفاده می شود.

کاربردهای دیگر:

1. صنایع غذایی :

در غذا و آشامیدنی ها گلیسیرین به عنوان ماده ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند حلال و شیرین کننده است استفاده می شود و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. گلیسرول همچنین به عنوان پر کننده در غذا های با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شده ‌اند به کار می رود مثل کلوچه‌ ها و به عنوان یک عامل ضخیم کننده در نوشابه الکلی استفاده می‌شود. گلیسیرین و آب استفاده می‌شوند تا انواع مشخص برگ ها را نگهداری کنند. مانند یک جانشین قند و شکر حدودا 27 کیلو کالری در هر قاشق چای خوری دارد و 60 درصد شیرین تر از چغندر قند می‌باشد. این باکتری را تغذیه نمی‌کند که پلاک ‌ها و جرم ها را شکل می‌دهد و باعث حفره ‌های دندانی می‌شوند. به عنوان یک افزوده غذایی گلیسرین با شماره E422 نام گذاری شده است. این به یخ زدن اضافه شده تا از خیلی سخت شدن آن جلوگیری شود. همانطور که در غذاها استفاده شده است گلیسرول توسط انجمن رژیم آمریکا مانند یک کربوهیدرات طبقه ‌بندی شده است. مؤسسه دارو و غذا آمریکا طراحی کربوهیدرات شامل تمام مواد تغذیه دارای کالری بدون پروتئین و چربی می‌شود. گلیسرول یک تراکم کالری مشابه به شکر دارد اما یک گلیسمیک پایین‌ تر و سوخت و ساز متفاوت درون بدن دارد بنابراین برخی مختصات تغذیه‌ ای گلیسرول را به عنوان یک شیرین کننده سازگار با رژیم‌ های کربوهیدرات پایین می‌پذیرد.

2. کاربرد های مراقبت شخصی و دارو شناسی :

شیاف‌ های گلیسرین به عنوان ضد یبوست استفاده می‌شوند. گلیسرول در آماده‌ سازی‌ های مراقبت شخصی و داروشناسی و پزشکی استفاده می‌شود عمدتا به عنوان یک وسیله پیشرفت برقی ، فراهم کردن روغن کاری و به عنوان ماده‌ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند استفاده می‌شود. در درمان پیشگیری آلرژی ، شربت‌ های سرما خوردگی ، اکسپکتورانت و اکسیر ، خمیر دندان ، دهان شویه ، محصولات مراقبت پوست ، کرم اصلاح- محصولات مراقبت مو ، صابون و روغن ‌های شخصی مبنی بر آب دیده شده است. در اشکال استفاده جامد مثل قرص‌ها ،گلیسرول به عنوان عامل نگهدارنده قرص استفاده می‌شود. برای مصرف عمومی توسط آمریکا در میان نوشیدنی‌ های الکلی قندی به عنوان یک تغذیه پر کالری طبقه‌ بندی شده است.

گلیسرول یک محتوی از صابون گلیسیرین می‌باشد. روغن ‌های ضروری برای رایحه و عطر خوب اضافه شده است. این نوع از صابون توسط مردم با پوست حساس و آسیب دیده استفاده می‌شود زیرا از خشکی پوست با ویژگی‌ های مرطوب‌کنندگی اش جلوگیری می‌کند. رطوبت از طریق لایه ‌های پوست جذب می‌شود و از خشکی زیاد و تبخیر جلوگیری می‌کند . با منافع مشترک گلیسیرین یک جزء معمول در بسیاری از دستورهای نمک‌ های حمام می‌باشد. اگر چه برخی ادعاها که به دلیل ویژگی‌ های جذب رطوبت گلیسیرین است می‌تواند بیشتر یک تاخیر اندازه باشد تا سودی داشته باشد.

گلیسرول می‌تواند به عنوان یک ضد یبوست وقتی که وارد رکتوم در شیاف یا شکل دوز پایین‌تر 2 تا 10 میلی لیتر استفاده شود. این مخاط مقعد را می‌سوزاند و یک تاثیر هایپروزموتیک دارد. اگر به صورت دهانی استفاده شود اغلب مخلوط شده با آب میوه تا مزه شیرینی اش را کاهش دهد. گلیسرول می‌تواند باعث یک کاهش سریع و موقتی در فشار داخلی چشم شود این می‌تواند برای درمان فوری اولیه فشار چشم شدید مفید باشد.

گلیسیرین

3. افشره‌های گیاهی :

وقتی در افشره‌ ها روش تک رنگ استفاده می‌شود به ویژه به عنوان یک حلال 10 درصد گلیسرین جوهر سازو را از ته ‌نشین شدن در افشره ‌های اتانول گیاهان جلوگیری می‌کند. این همچنین به عنوان یک جایگزین بدون الکل در اتانول به عنوان حلال در آماده سازی افشره‌ های هر بال استفاده شود. این کمتر فشرده است وقتی در یک روش ته رنگ استاندارد استفاده می‌شود. گلیسرول حدودا 30 درصد ارامتر توسط بدن جذب می‌شود که باعث یک بارگلسیمیک کمتر می‌شود. ته رنگ‌ های مبنی بر الکل می‌تواند همچنین الکل حذف شده داشته باشد و با گلیسرول برای نگهداری ویژگی‌ هایش جایگزین شود. چنین محصولاتی بدون الکل نیستند یا در حالت علمی یا قابل مصرف اما باید در تمام مثال ‌های دقیق تر به محصولات الکل حذف شده اشاره کرد. تولید کنندگان افشره مایع اغلب در آب های گرم هرب را افشره می‌کنند پیش از اینکه گلیسیرین به آن اضافه کنند تا گلیسرین بسازنند وقتی به عنوان یک افشره بوتانیکال (گیاهی بدون الکل واقعی یعنی اتانول) استفاده می‌شود که در روش‌ های مبنی بر دینامیک بدون ته رنگ جدید حلال است. گلیسرول نشان داده است با درجه بالا از افشردگی برای بوتیکال ‌ها شامل حذف جانشین ‌های زیاد و محتویات پیچیده را می‌شود داشته باشد با یک قدرت فشرده که می‌تواند الکل و حلال‌ های الکل در آب را ریول کند.

این گلیسرول شامل چنین قدرت فشرده سازی بالا می‌باشد فرض می‌شود که گلیسرول با ساختار سه اتمی با روش‌ های دینامیک بر خلاف روش‌ های ته رنگ غیر فعال استاندارد که بهتر در ساختار دو اتمی الکل قراردارد استفاده می‌شود. گلیسرول ویژگی درونی و ذاتی غیر طبیعی یا یک جانشین گیاهی الکلی یعنی اتانولیک، متانولیک الکل (چوب) و غیره را شامل می‌شود. گلیسرول یک عامل نگهدارنده برای افشره گیاهی است که وقتی در غلظت های مناسب در یک پایه حلال افشره استفاده می‌شود. اجازه تغییر یا کاهش اکسید شدن یک جانشین افشره پایان یافته را حتی بعد از چندین سال نمی‌دهد. هم گلیسرول و اتانول عامل ‌های نگهدارنده در دسترسی هستند. گلیسرول در عمل ضد باکتری است و اتانول در عمل باکتری است.

4. ضد انجماد :

مانند اتیلن گلیکول و پروپالین گلیکول، گلیسرول، یک کوزموتروپ غیر یونی است که پیوند های هیدروژنه قوی

با مولکول ‌های آب را شکل می‌دهد، در مقایسه با پیوند های هیدروژنه آب این شکل گیری کریستال لاتنیک را از یخ بدون حرارت به طور خاصی پایین رفته است می‌شکند، حداقل نقطه ذوب حدود 36 درجه فارنهایت / 37.8- درجه سلسیوس با 70 درصد گلیسرول در آب می ‌باشد گلیسرول به طور تاریخی به عنوان ضد انجماد برای کاربرد های حرکتی پیش از جایگزینی با اتیلن گلیکول استفاده می‌شود. که یک نقطه انجماد پایین‌تر دارد. در حالیکه حداقل نقطه انجماد یک مخلوط گلیسرول-آب بالاتر از یک مخلوط آب-گلیسرول اتیلن می‌باشد. گلیسرول سمی نیست و برای استفاده در کاربرد های حرکتی چندین بار مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در آزمایشگاه گلیسرول معمول حلال برای عامل‌ های آنزیمی نگهداری شده در دما های زیر صفر درجه به دلیل افت دمای انجماد می‌باشد. این همچنین به عنوان یک نگهدارنده سرما استفاده شده است که گلیسرول در آب حل نشده است تا آسیب توسط کریستال‌ های یخ به ارگانیسم‌ های آزمایشگاه را کاهش می‌دهد که در محلول های یخ زده و منجمد نگهداری شده است مانند باکتری، کرم‌ها و جنین پستانداران.

5. میانجی‌ها و واسطه شیمیایی :

گلیسرین استفاده شده است تا نیتروگلیسرین تولید کند که یک جز ضروری منفجر شونده ‌های مختلف مانند

دینامیت، ژلیگنیت (ماده ژلاتینی و منفجره‌ای که از نیتروگیلیسرین ساخته می‌شود) و محرک‌ هایی شبیه کوردیت می ‌باشد. اعتماد روی صابون سازی تا محصول مشترک گیلیسرین مصرف شده این را سخت تر کرده است تا تولید را افزایش دهیم تا تقاضای دوران جنگ را فراهم کند در اینجا فرآیند های ترکیب گلیسیرین اولویت‌ های دفاع ملی در روزهای نزدیک به جنگ جهاتی دوم بودند. نیتروگلیسرین، هم چنین گلیسریل ترنیترات شناخته می‌شود معمولا انجنیا پکتور آزاد می‌کند که به صورت قرص های زیر زبانی یا اسپری استفاده می‌شود. آلیل یدید یک ساختار شیمیایی برای پلیمرها، نگهدارنده‌ها، کاتالیزورهای ارگانومیک و دارو شناسی می‌تواند توسط استفاده از فسفرهای آلمانی و ید در گلیسرول شود یک دغدغه اصلی تحقیق انجام شده است تا سعی شود محصولات ارزش افزوده از گلیسرول خام (شامل 20 درصد آب و کاتالیزور استری می‌شود) از تولید دیزل به دست می‌آید. منبع وقتی سوزانده می‌شود یا گاز گرفته می‌شود همچنین مورد کشف قرار گرفته است.

6. واحد تولید گاز هیدروژن

• استات گلیسیرین (به عنوان سوخت اضافی بالقوه)

• تبدیل به پروپالین گلیکول

• تبدیل به آلرولین

• تبدیل به اتانول

• تبدیل به اپکلرو هیدرین، مواد خام برای اپوکسی رسین

7. سوخت و ساز :

گلیسرین یک ماده برای ساخت تری گلیسیرید ها و فسفولیپید ها در بافت چرب وکبد است. هنگامیکه بدن چربی ذخیره شده را به عنوان منبع انرژی استفاده می‌کند گلیسرول و اسید چرب در جریان خون رها می‌شوند، گلیسیرین در گردش پروتئین‌ ها مانند گلوکز یا فروکتوز گلیکیت نمی‌کند و منجر به تشکیل محصولات نهایی پیشرفته گلیکیت نمی‌شود.

در برخی ارگانیسم‌ها گلیسرول می‌تواند به طور مستقیم وارد مسیر گلیکولیز شود و بنابراین انرژی برای سوخت و ساز سلولی را فراهم کند یا بالقوه به گلوکز تبدیل شود . پیش از اینکه گلیسرول بتواند وارد مسیر گلیکولیز یا گلوکونئوژنز (بسته به شرایط فیزیولوژیکی) شود ابتدا می‌بایست به گلیسرآلدئید 3 فسفات (توسط آنزیم گلیسرول کیناز) تبدیل شود. آنزیم گلیسرول‌کیناز عمدتا در کبد و کلیه وجود دارد اما همچنین در دیگر بافت‌ها شامل عضلات و مغز نیز موجود می‌باشد. در بافت چربی، گلیسرول 3 فسفات از دی‌ هیدروکسی استون فسفات با آنزیم گلیسرول 3 فسفات دهیدروژناز به دست میاید.

گلیسرول وقتی هضم می‌شود خاصیت سمی کمتری دارد. متوسط دوز کشنده با مصرف دهانی برای موشها 12600 و 7800 میلی گرم بر کیلوگرم برای هر موش است.

موارد تاریخی آلودگی و ناخالصی با دی اتیلن گلیکول :

گلیسرول و دی اتیلن گلیکول از نظر ظاهر، بو و مزه غیرقابل تشخیص هستند لذا احتمال جابجایی یا نا خالصی شان بالاست. سازمان غذا، دارو و مواد آرایشی فدرال در 1937 موردی از آلودگی الگزیر سولفانیلامید را با دی اتیلن گلیکول مشاهده کردند. پس از آلودگی به وجود آمده توسط دی اتیلن گلیکول در 4 می 2007 سازمان غذا و داروی آمریکا به تمام سازندگان آمریکایی داروها پیشنهاد کرد که تمام بسته ‌های گلیسرول مصرفی برای دی اتیلن گلیکول سمی مورد آزمایش و تست قرار گیرد. این توصیه به دنبال کشف صدها کیلو چربی سمی در پاناما که ادعا شد اشتباها توسط شرکت پانامانیایی وارد شده‌ است انجام شد. دی اتیلن گلیکول ارزانتر به عنوان گلیسرول گرانتر دوباره نام گذاری شده‌است .

گلیسیرین

گلیسیرین و تاثیر آن بر مو

در سالیان اخیر با انجام تحقیقات گسترده بر روی خواص گلیسیرین این ماده به عنوان یک ضرورت در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو مطرح شد.گلیسیرین سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که به عنوان جاذب رطوبت طبیعی عمل کرده و تمام مشکلات مو را درمان می کند. گلیسیرین تاثیر بسیاری در نرم کردن عمیق پوست سر، جلوگیری از شکنندگی مو و توقف فری نا خواسته مو دارد.

گلیسیرین در ترکیب با برخی مواد دیگر می تواند درمانگر بسیاری از مشکلات مو باشد، برخی از این ترکیب ها در ذیل شرح داده شده است.

ترکیب روغن کرچک با گلیسیرین برای موهای خشک:

اگر موهای خشکی دارید برای درمان این معظل ترکیب روغن کرچک و گلیسیرین را تجربه کنید، تا اثر بخشی بالای آن را بر روی موهای خود احساس کنید. بر انجام این کار مقدار مساوی از دو ماده را با هم مخلوط کرده و کف سر و موهایتان بمالید و نیم ساعت بعد موهایتان را بشوئید. این کار راب صورت ماهانه انجام دهید تا از مرطوب شده کافی موهای خود اطمینان حاصل کنید.

عسل با گلیسیرین برای مو فر:

ترکیب فوق العاده موثر در مراقبت از مو محسوب می شود. برای رفع کردن موی فر ناخواسته یک قاشق چای خوری گلیسیرین را با دو قاشق غذا خوری عسل مخلوط کرده و روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب سرد شستشو دهید. استفاده ماهانه از این روش به شما کمک می کند از شر موهای فر خلاص شوید.

درمان شوره سر با سرکه سیب و گلیسیرین:

مخلوط سرکه با گلیسیرین را به خوبی با موهایتان ماساژ داده و آبکشی کرده، این کار را بصورت ماهانه جهت جلوگیری از برگشت شوره سر انجام دهید.

گلیسیرین با روغن بادام رفع شکنندگی مو:

روشی بسیار قدیمی بوده که بانوان برای تقویت موهای خود از آن بهره می گرفته اند، بدین صورت که یک قاشق غذا خوری روغن بادام را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده و روی تمام پوست کف سر و موهایتان بمالید بعد از چند دقیقه با آب سرد پاک کنید. این کا را ماهانه برای جلوگیری از شکنندگی مو استفاده کنید.

روغن زیتون و گلیسیرین جلوگیری از ریزش مو:

روغن زیتون یکی از روش های بسیار عالی برای تقویت مو می باشد. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده، سپس روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب ولرم شست و شو دهید.

قیمت خرید و فروش گلیسیرین

گلیسیرین مایع غلیظ، بی بو، مایع چسبناک است که شیرین مزه است و عمدتا غیر سمی است. به طور گسترده ای در صنایع غذایی به عنوان یک شیرین کننده و روغنی و در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود. گلیسیرین جزء مهمی از تری گلیسیرید و فسفولیپید ها است. گلیسرول یک ماده سه کربن است که ستون فقرات اسید های چرب را در چربی تشکیل می دهد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و قیمت روز محصول با بخش فروش شرکت تماس حاصل فرمایید.

گلیسیرین

روش تولید گلیسیرین

حدودا 950000 تن گلیسرول در هر سال در آمریکا و اروپا تولید شده است. 350000 تن از گلیسرول در آمریکا تنها از 2000-2004 تولید شده است. تولید آن در سوخت های بیوزیستی افزایش خواهد یافت. نیاز به جایگزینی 5.75 درصد از سوخت های نفتی با سوخت زیستی در تمام ایالت های آمریکا در 2010 دارد و چون گلیسرول یک محصول فرعی در تولید بیو دیزل زیستی می ‌باشد پیش بینی شده که تا سال 2020 تولید آن شش برابر بیش تر از تقاضا خواهد شد.

تولید از چربی‌ها و روغن‌ها :

تری گلیسیرید های موجود در چربی ‌ها و روغن‌ ها در تعریف استرهای گلیسرول با زنجیره بلند اسید های کربوکسیلیک می ‌باشند. هیدرولیز (صابون سازی) یا ترانس‌ استریفیکیشن این تری گلیسرید ها کمیت های متناسب با وزن اتمی از گلیسرول را تولید می‌کند. در این طرح گلیسرول که به عنوان یک محصول مشترک در تولید نمک های کربوکسیلیک زنجیره بلند است به عنوان صابون استفاده شده است.

گلیسرول همچنین یک محصول فرعی از تولید دیزل زیستی از طریق ترانس استر سازی می‌باشد. این شکل از گلیسیرین خام اغلب ظاهری تیره با یک قوام چسبناک و شبیه شربت دارد. تری گلیسیرید ها با یک الکل مانند اتانول میشکنند و به اتیل استر اسید های چرب و گلیسرول تجزیه می‌شوند.

گلیسرول از تری گلیسرید ها در مقیاس زیاد تولید شده است اما محصول خام دارای کیفیت متغیری است با یک قیمت فروش کمتراز 8 - 1 سنت آمریکا برای هر پوند در سال 2011. این گلیسرول می‌تواند خالص شود اما فرایند آن هزینه بر و گران می‌باشد. در نتیجه بخش مهمی از گلیسرول خام به عنوان هدر رفته در نظر گرفته می‌شود. برخی گلیسرول‌ ها برای تولید انرژی سوزانده می‌شوند اما ارزش گرمایی آنها پایین است. گلیسرول خام از هیدرولیز تری گلیسرید ها می‌تواند توسط طرز عمل با کربن فعال شده خالص شود تا نا خالصی‌های ارگانیک را از بین ببرد و حذف کند فلز قلیایی تا استرهای گلیسرول عکس العمل نشان نداده حذف کند و تبادل یون تا نمک ها را حذف کند و از بین ببرد. گلیسرول با خلوص بالا % 99.5 توسط عصاره گیری چند مرحله‌ای به دست می‌آید. خلا به دلیل نقطه جوش بالای گلیسرول (290 درجه حرارت) کمک کننده است

گلیسرول ترکیبی :

گلیسرول ترکیبی به موادی اشاره می‌کند که از منابع غیر تری گلیسریدی بدست می‌آید. گلیسرول ممکن است همچنین توسط ریشه‌ های مختلف از پروپیلن تولید شود. فرایند دی پیکلرو هیدرین از همه مهمتر است شامل کلرینه کردن پروپیلن می‌شود تا کلرید آلیل بدهد که با هیپوکلریت اکسید شده است و به دی کلرو هیدرین تبدیل شده که با یک پایه قوی عکس العمل نشان می‌دهد تا اپی کلرو هیدرین بدهد. اپی کلرو هیدرین سپس هیدرولیز می‌شود تا گلیسرول بدهد. فرآیند های آزاد از کلرین از پروپیلن شامل ترکیب گلیسرول از اکرولین و اکسید پروپیلن می‌شود. به دلیل تاکید روی دیزل زیستی از آنجاییکه گلیسرول یک محصول هدر رفته است بازار برای گلیسرول خیلی نا مطلوب است و این فرآیند های قدیمی خیلی اقتصادی نیستند. به دلیل عرضه بیش از تقاضای گلیسرول تلاش ‌هایی انجام شده است تا گلیسرول را به پیش مرحله‌ هایش تغییر دهد مانند اکرولین و اپی کلروهیدرین.

بسته بندی گلیسیرین

گلیسیرین در بشکه های 250 کیلوگرمی و گالن های 20 لیتری موجود می باشد.

مشخصات فنی Technical Specifications
مشخصات فنی محصول کیمیا تهران اسید

فرمول شیمیایی

C12H19Cl3O8

شماره شناسایی ترکیبهای شیمیایی

56038-13-2

شماره استاندارد بین المللی

96K6UQ3ZD4

جرم حجمی

mg/m3

وابستگی غلظت

Y

p to m

3.76466

HR

3

فشار بخار

500.0025

چگالی نسبی

1.26

حالت در دمای 25 °C

L

جرم مولی (گرم در مول)

۹۲٫۰۹

چگالی (گرم در سانتیمتر مکعب)

1.261

دمای ذوب (°C)

17.8

دمای جوش (°C)

290

اسیدیته (pka)

1.4746

حلالیت پذیری در آب (گرم/ 100 گرم)

283

محصولات مرتبط Related products
محصولات مرتبط کیمیا تهران اسید

نظرات کاربرانusers' comments
مقالات مرتبط کیمیا تهران اسید

مدیر سایت (1396/9/29) :
بله گلیسیرین موجود از نوع bpusp می باشد.

عماد (1396/9/29) :
نوع گلیسیرین bpusp دارید شما؟

دانیال (1396/4/21) :
سلام گلیسیرین طبیعی دارین؟

فرم ثبت نظر Comment Form
فرم نظرخواهی کیمیا تهران اسید

کد امنیتی